Zonnepanelen

Leven van de zon(nepanelen)

Op zoek naar zonnepanelen voor uw woning? Samen met onze partner IndAgri Solar Energy leveren en installeren we zonnepanelen op nieuwe en bestaande woningen. En da’s een mooie samenwerking. Want zij weten alles van panelen, de beste kwaliteit en het onderhoud ervan; en wij zijn gespecialiseerd in het leidingwerk en de groepenkast aanpassen. En die combinatie: daar plukt u de vruchten van! Uiteraard houdt u één aanspreekpunt, maar u krijgt er de expertise van twee partijen bij. Iets wat veel klanten al waarderen. 

Wat precies onze aanpak is? Heel eenvoudig: Samen met IndAgri leveren we gecertificeerde zonnepanelen, van hoogwaardige kwaliteit. En het voorbereidende werk? Dat nemen wij voor onze rekening! Van tevoren gaan we namelijk met u om tafel om alle stroomverbruik door te nemen. Wat is de huidige stand? Wat verwacht u in de toekomst? En: kunnen we alle installaties in uw woning zo effectief mogelijk op elkaar inrichten? Als dat alles helder is, kunnen we aan de slag. We passen uw groepenkast aan, regelen het leidingwerk en zorgen ervoor dat alles veilig en vakkundig wordt aangesloten. 

Een nauwkeurig en mooi werk. Maar ook iets wat na installatie direct profijt oplevert voor u. Duurzaam leven, energie opwekken op éigen dak. Meer over weten? We vertellen u er graag meer over. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw woning, loods, stal of bedrijfspand door te spreken! 

Ook over op zonne-energie? We regelen ’t voor u!