Sanitair

Leidingwerk én sanitair nodig? Regelen we! 

Is uw badkamer toe aan vervanging of hebt u een badkamer nodig voor uw nieuwbouwwoning? In samenwerking met onze partner Dissel B.V. uit Veenendaal regelen we ’t graag voor u. Wat is uw wens? Een inloopdouche, dubbele wastafel of extra groot bad? Wij zorgen ervoor dat al het voorwerk en de aansluitingen daarvoor geregeld worden. Zodat uw badkamer ook exact wordt als op de tekening. 

Voor particulieren verzorgen we al het aansluitwerk dat voorafgaand aan het plaatsen van tegels en daadwerkelijke sanitair gebeurd. Het verzorgen van waterleidingen op de juist plek. Of stopcontactpunten op de juiste hoogte. En niet te vergeten: radiatoren of vloerverwarming in uw nieuwe badkamer.

Door onze samenwerking met Dissel B.V. kunt u ervan op aan dat uw badkamer wordt zoals u wilt én technisch precies zo klopt. U zoekt het sanitair uit bij Dissel B.V., laat door hen een tekening maken en wij verzorgen het leidingwerk, de verwarming en monteren het sanitair. Zo voorkomt u onnodig veel partijen. Én geniet u eerder van het beste resultaat. Want wij zijn goed in de technische kant, zij in het esthetisch maken van een prachtige badkamer. En die combi? Daar plukt ú de vruchten van? 

Meer weten over leidingwerk verplaatsen of vervangen in uw nieuwe badkamer? Neem vrijblijvend contact met ons voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder! 

2000m2 showroom in Veenendaal

Bij onze partner Dissel BV vindt u alle A-merken sanitair en tegels. In de showroom worden de laatste badkamertrends gepresenteerd in realistische ruimtes, zodat u een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden. Zelf al vol met ideeën of geen idee waar te beginnen? Laat u inspireren in Veenendaal. De specialisten van Dissel BV helpen u graag tijdens uw bezoek aan de showroom om uw droombadkamer te ontwerpen.

Een keuze gemaakt voor uw nieuwe sanitair, tegelwerk en accessoires? Dan zorgen wij van Veenschoten Installatietechniek dat de technische kant zoals het leidingwerk, elektra e.d. vakkundig voor u wordt gerealiseerd. Ook de montage van bijvoorbeeld uw bad, wastafels etc. regelen wij voor u.

Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

Hoe ziet uw droombadkamer eruit? Wij regelen ’t voorwerk alvast!

Neem contact op